Særlige gudstjenester

Alle Helgen

Første søndag i november er det Alle Helgens dag.Denne dag mindes vi særligt dem, vi har kendt og mistet - de mennesker, der har givet os tro og håb og kærlighed - har delt livet med os og givet os glæde, lykke, visdom og livsmod.  

I den forbindelse er der Alle Helgens eftermiddag en gudstjeneste søndag d. 5. november kl. 15.30, hvor musik, salmer, tekstlæsninger og prædiken er præget af dagens særlige karakter.Desuden læses navnene op på de personer, som vi siden sidste Alle Helgens dag har mist i vort sogn og/eller som er bisat eller begravet fra Læborg Kirke. 
Pårørende modtager en skriftlig invitation til denne gudstjeneste, men alle er naturligvis velkomne.

 

 

Høstgudstjeneste

At høste frugterne af sin indsats er afgørende for os alle uanset hvad vi laver. Går i skole, arbejder eller bogstaveligt talt som landmanden høster markens afgrøder eller vore egne frugt og grøntsager i haven.

Vi markerer at høsten er i hus med en høstgudstjeneste i Læborg kirke søndag d. 16. september. Gudstjenesten er kl. 10.30

Maren Hallberg Larsen og Jørgen Dickmeiss spiller med i gudstjensten. 

Herefter er menighedsrådet vært for kirkekaffe i konfirmandhuset hvor folkemusikerne spiller videre. Måske bydes der op til kædedans.

Alle er velkomne. Tilmelding ikke nødvendig.

Fastelavn

Fastelavnsgudstjeneste.

I 2019 er der fastelavnsgudstjeneste d. 3. marts.Alle børn er velkomne med deres familier, med eller uden udklædning til familiegudstjenesten.Der er efterfølgende tøndeslagning i forsamlingshuset. 

Fastelavnsgudstjeneste 2017 med deltagelse af minikonfirmanderne.