Særlige gudstjenester

Alle Helgen

Første søndag i november er det Alle Helgens dag.Denne dag mindes vi særligt dem, vi har kendt og mistet - de mennesker, der har givet os tro og håb og kærlighed - har delt livet med os og givet os glæde, lykke, visdom og livsmod.  

I den forbindelse er der Alle Helgens eftermiddag en gudstjeneste søndag d. 3. november kl. 15.30, hvor musik, salmer, tekstlæsninger og prædiken er præget af dagens særlige karakter.Desuden læses navnene op på de personer, som vi siden sidste Alle Helgens dag har mist i vort sogn og/eller som er bisat eller begravet fra Læborg Kirke. 
Pårørende modtager en skriftlig invitation til denne gudstjeneste, men alle er naturligvis velkomne.

 

 

Gudstjeneste og varme hveder

Torsdag d. 16. maj kl. 19.00
Måske skal foråret synges frem i år som lærken synger? Det vil vi også gøre ved gudstjenesten bededagsaften. Henrik Skov-Pedersen er præst ved gudstjenesten.

Efter gudstjenesten er der varme hveder i konfirmandhuset. Varme hveder der nydes bedst i fællesskab – ganske som den efterfølgende sang fra højskolesangbogen. Den bliver også bedst, når det er fællessang.

Fastelavn

Fastelavnsgudstjeneste.

I 2019 er der fastelavnsgudstjeneste d. 3. marts.Alle børn er velkomne med deres familier, med eller uden udklædning til familiegudstjenesten.Der er efterfølgende tøndeslagning i forsamlingshuset. 

Fastelavnsgudstjeneste 2017 med deltagelse af minikonfirmanderne.