Informationer til konfirmander fra Vejen Friskole

Nedenstående informationer gælder konfirmander fra Vejen Friskole, som følger konfirmationsforberedelsen hos mig (Henrik Skov-Pedersen) torsdage kl. 8.30-10.00. Konfirmationsforberedelsen foregår i Konfirmandhuset ved Læborg Kirke (Kirkebakkevej 4) samt Læborg Kirke. 

Gospeldag lørdag d. 2. november kl. 14.00-20.00 i Vejen Kirke

En festlig og lærerig lørdag, som slutter med en musikgudstjeneste i Vejen Kirke kl. 19.00
Vi håber at der er rigtig mange af I forældre, søskende, bedsteforældre osv. som har lyst til at deltage. Gospeldagen er for konfirmander fra Vejen Friskole, Grønvangskolen samt Østerbyskolen.
SÆRLIGT TIL FORÆLDRE: Vi søger nogle forældre som har tid og lyst til at hjælpe til ”i køkkenet”. Vi begynder kl. 14.00 og i løbet af eftermiddagen skal der være et par pause med forfriskninger og om aftnen spiser vi sammen. Tak om I, der har tid/lyst/mulighed til at hjælpe til, vil melde tilbage, så vi kan se om det hele kan lade sig gøre. Hvis du/I vil hjælpe i køkkenet til gospel-dagen, kontakt os da meget gerne. 

Udflugt til Århus tirsdag d. 12. februar kl 8.00-16.00

Vikinger, Hvide Krist og Powerty.
Efter aftaler med skolerne har konfirmanderne fri fra skole denne dag for at komme med på konfirmandudflugt. Vi mødes ved Vejen Kirke og kører herefter i busser til Århus, hvor vi skal:
Til Moesgaard museum for at høre om vikinger, Harald Blåtand og Danmarks dåbsattest
På powerty-walk; følges med en hjemløs rundt i Århus for at se hvordan det er at leve uden at have et hjem og et arbejde men i stedet leve som hjemløs i Århus. 
Skulle der være en enkelt konfirmand, der er forhindret, så skal vi have besked om dette senest d. 8. november. Medbring varmt tøj, godt fodtøj og madpakke. 
Udflugten er for konfirmander fra Vejen Friskole, Grønvangskolen samt Østerbyskolen.
SÆRLIGT TIL FORÆLDRE: For at turen kan gennemføres på forsvarlig vis har vi brug for nogle forældre, der har lyst til at være med. Som udgangspunkt 2 fra hver klasse/hold. Hvis du/I vil hjælpe og være med på turen, kontakt os da meget gerne.

Konfirmanforældreaften søndag d. 2. februar kl. 19.00.

Vi starter med kyndelmissegudstjeneste, hvor konfirmanderne medvirker på forskellig vis.
Herefter en kop kaffe og orientering om konfirmationen - og der bliver rig lejlighed til at få svar på evt. spørgsmål herom. Ligesom jeg også vil orientere om den resterende del af konfirmationsforberedelsen.
Af hensyn til kaffen bedes vil jeg bede om tilmelding her senest d. 23/1. Konfirmanderne deltager naturligvis denne aften. Det er jo dem, der skal konfirmeres ;-)

Travelape i Vejen Kirke onsdag den 19. januar kl. 19.00

"Alle har et liv, der er værd at leve"
En tankevækkende aften, hvor også lattermusklerne bliver rørt, når "Travelape" skarpt på emnerne "Alle har et liv, der er værd at leve" og "Du er fantastisk. Ikke fordi du GØR, men fordi du er". Aftnen er for både konfirmander og forældre. Og da aftnen er en del af den almindelige konfirmations-forberedelse, går jeg ud fra, at alle konfirmander deltager, hvis jeg ikke hører andet. Men jeg håber også at mange konfirmandforældre har lyst til at deltage. Se evt. foredragspræsentation i højre spalte. Aftnen er for konfirmander og forældre fra Vejen Friskole, Østerbyskolen samt Grønvangskolen.

Praktiske oplysninger

Sygdom/fravær:
Er en konfirmand syg eller fraværende af anden grund bedes dette meddelt pr. tlf., SMS eller mail
Telefon: 75360359 eller 27570359
Mail: hspe@km.dk

Forskellige dokumenter og informationer:
Vejledning til kirkeklippekort
Informationer vedr. konfirmationen

Gudstjenestetider på mobilen

Kirkekalenderen giver en let adgang til gudstjenester m.v. Vælg "Vejen Kirke" eller "Læborg Kirke" og du har gudstjenestetiderne lige i lommen :-)
Download her:

Google

iTunes

Oplev Travelape
Alle har et liv, der er værd at leve!

Om konfirmationsforberedelsen..
Hvad er det at gå "til præst"?

Skal - skal ikke konfirmeres?

Når du er konfirmeret...
... forstår du også præsten her :-)